Pop-Up Desk Clubondersteuning op Open VK SEN

BURST – Net zoals op de Callant Cup 2023 in Gent en het VK Jeugd 2024 in Zele zet Judo Vlaanderen op het aankomende Open VK Senioren, dat tevens in Zele doorgaat, opnieuw de pop-up desk clubondersteuning op. Zowel clubs als judoka’s kunnen er terecht bij JV-medewerker Silvia Buysens met hun vragen, maar kunnen er tevens hun eventuele suggesties kwijt.

Bijgevolg zal op het Open Vlaams Kampioenschap Senioren in Zele, d.d. 19 oktober e.k., de pop-up desk opnieuw verschijnen. De tijdstippen van het ‘spreekuurtje’ zijn als volgt:
Van 10u30 tot 12u30;
• Van 13u00 tot 14u30.

In aanloop van het spreekuurtje, mag je alvast bij voorkeur jouw vraag via mail naar Silvia Buysens (silvia.buysens@judovlaanderen.be) zenden.

De federatie als service provider wenst met dit initiatief de clubs en judoka’s nog beter te ondersteunen met hun vragen en hun suggesties.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

15 oktober 2024

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.