Maand van de Sportclub: 77 judoclubs doen mee!

BURST – Terwijl de laatste dagen van de zomervakantie naderen en het nieuwe schooljaar voor de deur staat, markeert september traditiegetrouw de start van de ‘Maand van de Sportclub’. Dit initiatief van Sport Vlaanderen biedt sportclubs de perfecte gelegenheid om nieuwe leden te werven, nu het sportseizoen binnenkort weer van start gaat.

Dit jaar hebben zich al 1.008 sportclubs aangemeld voor de campagne, waaronder 77 judoclubs van Judo Vlaanderen. Hoewel dit een daling is ten opzichte van vorig jaar, toen 1.916 sportclubs deelnamen (waaronder 97 JV-judoclubs), zijn we als federatie toch trots op het aantal deelnemende clubs van onze federatie. Deze maand biedt een uitstekende kans om judo verder te promoten en nieuwe leden aan te trekken.

Hieronder vindt u een overzicht van het aantal judoclubs per provincie die deelnemen aan de ‘Maand van de Sportclub’:

  • Antwerpen: 15
  • Limburg: 10
  • Oost-Vlaanderen: 24
  • Vlaams-Brabant: 12
  • West-Vlaanderen: 16

Wij wensen alle deelnemende clubs veel succes tijdens de ‘Maand van de Sportclub’ en kijken ernaar uit om leuke foto’s van jullie activiteiten tijdens de campagne op sociale media te zien. Vergeet niet om Judo Vlaanderen te taggen in jullie berichten!

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

28 augustus 2024

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.