Gezocht: Kennis en skills voor E-learningcreatie

BURST – Bouw jij mee aan de toekomst van onze trainersopleidingen? De VTS-denkcel judo en docenten zullen de komende maanden de opleidingen judo inhoudelijk bijsturen. Bijkomend zet de Vlaamse Trainersschool sterk in op digitalisering. We willen deze versnelling die VTS sinds 2021 heeft ingezet en de ondersteuning die hiermee geboden wordt niet mislopen, maar inspelen op deze opportuniteit en de herwerking van onze opleidingen samen laten lopen met een mogelijke digitalisering (voor vakken waar dit zinvol wordt geacht). We verwachten dat de belasting aan zowel inhoudelijk werk, waarmee de docenten alvast aan de slag zijn, als daarbovenop deze contentcreatie te groot is om met het huidige team ook van dit E-learningtraject een kwaliteitsvol product te maken.

Om deze combinatie vlot te laten lopen, zijn we op zoek naar trainers, judoka’s of sympathisanten die zich thuis voelen in het creëren van E-learnings. De Vlaamse Trainersschool biedt heel wat ondersteuning zowel naar ter beschikking stelling van platform, programma, materiaal,… als opleiding. Het omzetten van cursusmateriaal naar digitale content is onze taak, waarvoor we dus jou nodig hebben. Ondersteun jij graag het docententeam bij deze opdracht? Wil je onderdeel zijn van de toekomst van onze trainersopleidingen? Je zou onze VTS-docenten hier heel erg mee kunnen helpen! Vergoeding via verenigings-of vrijwilligerwerk.

Denk je de juiste kennis en skills te bezitten of heb je nog vragen? Bekijk je graag even samen welke bijdrage jij zou kunnen leveren? Ben je op zoek naar stagemogelijkheden in functie van je opleiding, ook dit willen we zeker samen bekijken. Mail naar leen.dom@JudoVlaanderen.be.

DSKO
Leen Dom

Aanmaak datum

27 mei 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.